Administratief medewerker | Locatie Venlo

Posted by Chantal Damen

Functie: Administratief Medewerker
Locatie: Venlo

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Venlo een enthousiaste Administratief Medewerker die ons projectteam komt ondersteunen.

Administratief medewerker (32-40 uur / week)
Ben jij secuur en pro- actief ? In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van één of meer grote klanten.

Functie
Onze organisatie groeit en hierdoor zoeken we ondersteuning voor ons projectteam in Venlo. Dit is een internationale omgeving en uitstekende kennis van de Engelse taal is dan ook een must. Je bent dé contactpersoon voor onze klant(en) wat betreft debiteurenbeheer en weet op een correcte wijze het gewenste resultaat te behalen.

Wat je gaat doen
• Je inventariseert de gemaakte kosten per project;
• Je verzorgt de facturatie per project;
• Je hebt contact met diverse afdelingen binnen de klantorganisatie;
• Verder ondersteun je waar nodig met alle voorkomende taken.

Wat wij zoeken
We zoeken een enthousiaste collega die zich deze nieuwe rol eigen gaat maken. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken, neemt initiatief waar nodig en staat sterk in je schoenen. Daarnaast ben je een goede relatiebeheerder en communicatief sterk. Je werkt zeer secuur en hebt een uitstekend cijfermatig inzicht.

• Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau ;
• Je hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel);
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
• Je bent een teamplayer, klantgericht en pro-actief.

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze recruiter Karen Coolegem (karen.coolegem@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 06-53171523. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share

Geef een reactie