Customer Service Medewerker | Locatie Venlo

Posted by Chantal Damen

Functie: Customer Service Medewerker

Locatie: Venlo

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Venlo een enthousiaste Customer Service Medewerker.

Customer Service Medewerker (fulltime)
Zoek jij een dynamische baan met een commerciële inslag? In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van in- en verkoop tot aan de follow up voor onze klanten!

Functie
Onze organisatie groeit waardoor we kansen bieden aan onze medewerkers. Hierdoor zoeken we ondersteuning op onze afdeling customer service in Venlo, een mooie uitdaging voor een young potential die het vak wil leren. Je bent verantwoordelijk voor de totale klantbeleving en dat houdt in dat je een zeer divers takenpakket hebt, vanaf de inkoop en verkoop van vrachten tot aan de nazorg. Omdat we veel te maken hebben met Poolse transporteurs is kennis van de Poolse taal zeer gewenst.

Wat je gaat doen
• Inkoop en verkoop van transporten
• Contacten met klanten en transporteurs
• Alle voorkomende customer service taken zoals orderverwerking, klachtenafhandeling en follow up

Wat wij zoeken
We zoeken een enthousiaste collega die graag de belangen van onze klanten behartigt, je hebt dan ook een servicegerichte instelling en vindt het leuk om problemen op een klantvriendelijke manier naar volle tevredenheid op te lossen. Dit doe je pro-actief, zodat de klant op elk moment goed geïnformeerd is over de status van zijn order(s). Wij werken in een internationale omgeving en naast kennis van de Nederlandse taal, beheers je de Engelse taal en kennis van Duitse of Pools is een pré.

• Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau
• Je hebt gedegen kennis van MS Office (Word, excel, powerpoint)
• Je beheerst de Nederlandse taal, aangevuld met Engels en kennis van Duits of Pools is zeer gewenst
• Je bent een teamplayer, klantgericht en pro-actief

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze recruiter Karen Coolegem (karen.coolegem@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 06-53171523. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share

Geef een reactie