Customer Service Medewerker ( fulltime)

Posted by Fiona Huisman

Customer Service Medewerker

Locatie: Venlo

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze  kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor  en meerdere warehouses in Venlo. De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde  namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Venlo  een enthousiaste Customer Service Medewerk(st)er. (fulltime)

Onze organisatie groeit waardoor we kansen bieden aan onze medewerkers. Hierdoor zoeken we ondersteuning op onze afdeling customer service in Venlo, een mooie uitdaging voor een young potential die het vak wil leren. Je bent verantwoordelijk voor de totale klantbeleving en dat houdt in dat je een zeer divers takenpakket hebt, vanaf de inkoop en verkoop van vrachten tot aan de de follow up voor onze klanten.

Wat je gaat doen

  • Inkoop en verkoop van transporten;
  • Contacten met klanten en transporteurs;
  • Alle voorkomende customer service taken zoals orderverwerking, klachtenafhandeling en follow up.

Wat wij zoeken

We zoeken een enthousiaste collega die graag de belangen van onze klanten behartigt. Je hebt dan ook een servicegerichte instelling en vindt het leuk om problemen op een klantvriendelijke manier naar volle tevredenheid op te lossen. Dit doe je proactief, zodat de klant op elk moment goed geïnformeerd is over de status van zijn order(s). Wij werken in een internationale omgeving en naast kennis van de Nederlandse taal, beheers je de Engelse taal en kennis van Duitse taal is een pré.

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Je beheerst de Nederlandse taal, aangevuld met Engels en kennis van Duits  is zeer gewenst;
  • Je bent een teamplayer, klantgericht en proactief.

Wat wij bieden

We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Jack Pouls. (jack.pouls@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met hem op via 06-57557750. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share

Geef een reactie