Functie: HR Adviseur

Locatie: Steenwijk

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege onze groei en verdere professionalisering zoeken wij voor Jan Krediet in Steenwijk een ervaren en pragmatische HR Adviseur.

HR Adviseur (parttime)
Zoek jij een dynamische baan met veel verantwoordelijkheden? Naast advies aan het management ben jij binnen onze organisatie eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle HR-processen.

Functie
Onze organisatie groeit en is toe aan een volgende stap! Om verdere professionalisering op het gebied van HR te realiseren zoeken wij een ervaren en betrokken HR adviseur die het management adviseert en ontzorgt. Je rapporteert direct aan de Managing Director.

Zie jij jezelf als een volwaardige gesprekspartner en denk jij graag mee over personele vraagstukken? Ben jij op zoek naar een organisatie waar nog veel te ontwikkelen is op gebied van HR? Dan heeft Jan Krediet voor jou de ideale functie!

Wat je gaat doen
• Coachen van leidinggevenden op gespreksvaardigheden, talentmanagement en ontwikkelen van bestaande sleutelpersonen
• Opleidingstrajecten
• Professionaliseren beoordelingssystematiek en functiehuis
• Recruitment (schrijven en uitzetten van vacatureteksten, werving en selectie van kandidaten, contacten met bureaus etc.)
• Ondersteunen van lijnmanagement op het gebied van HR-vraagstukken (toepassing cao, wet- en regelgeving, functioneringsgesprekken etc.)
• Introductie en begeleiding van nieuwe werknemers
• Verzuimmanagement conform WVP
• HR administratie (in/uitdienst meldingen, opstellen contracten, urenverantwoording en salarismutaties etc.)

Wat wij zoeken
We zoeken een allround HR professional die naast de adviesrol richting management ook alle operationele zaken uitvoert. Je hebt gedegen kennis van zaken als het gaat om arbeidsrecht, verzuim en de veranderende wet- en regelgeving.

• Hbo werk- en denkniveau richting personeelsmanagement
• Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de profit sector
• Flexibiliteit, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid zijn woorden die jou kenmerken
• Je bent pro-actief, oplossingsgericht en staat stevig in je schoenen

Wat wij bieden
Wij bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in onze groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze recruiter Karen Coolegem (karen.coolegem@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 06-53171523. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share