Heb jij een passie voor vrachtwagens en wil je door de Benelux of de rest van Europa rijden? Houd je van afwisseling en ben je bereid om minimaal 4 nachten van huis te zijn?

Ga dan aan de slag als Internationaal Chauffeur bij Jan Krediet!

Als chauffeur ben je een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Jij zorgt er uiteindelijk voor dat de meubelen van onze klanten schadevrij en op tijd in Europa worden afgeleverd. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder wie wij zijn en wat wij jou te bieden hebben!

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op de i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Wij zoeken iemand die:

  • Het visitekaartje is van Jan Krediet. Je ben klantgericht, representatief en communicatief vaardig;
  • In het bezit is van rijbewijs CE en code 95;
  • Fysiek in goede conditie is en zelfstandig kan werken;
  • Woonachtig is in de omgeving van Steenwijk.
  • Meerdere jaren ervaring is voor deze functie geen vereiste, de juiste mentaliteit daarentegen wel!

Wat wij bieden:

  • Onderdeel uitmaken van een enthousiast en professioneel team;
  • Rijden in comfortabele vrachtwagens;
  • Salaris conform de TLN CAO dat je maandelijks op een vaste dag ontvangt;
  • Goede overwerkregeling en overnachtingstoeslag (voor chauffeurs);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling.

Meer informatie en solliciteren
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze HR Adviseur Fiona Huisman (fiona.huisman@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 0521 – 539539. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share