(Internationaal) Transportplanner

Posted by Liz Kropff

Functie: (Internationaal) Transportplanner
Locatie: Venlo

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Voor ons warehouse in Venlo zoeken wij per direct een (internationaal) Transportplanner (40 uur per week)

Functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten uitvoeren van internationale vervoersopdrachten van vaste of nieuwe klanten. Je organiseert samen met je collega’s op de meest efficiënte manier de transporten. Je bewaakt hierbij de prestatienormen en de kosten. Daarnaast communiceer je met klanten. Je registreert en analyseert verstoringen en handelt klachten af. Je bent continue op zoek naar vernieuwende mogelijkheden om de kwaliteit en de efficiëntie van de geplande transporten te verbeteren.

Je persoonlijkheid laat zich kenmerken als: logistiek vakspecialist, waarbij communiceren met klanten en chauffeurs je tweede natuur is. Je staat stevig in je schoenen en houdt van directe communicatie via korte lijnen. Het nakomen van afspraken is een vanzelfsprekendheid voor je. Je laat in je houding en gedrag zien een voorbeeld te zijn van: Walking the extra mile!.

Wat wij zoeken

  • Aantoonbaar (minimaal) MBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van en ervaring in transport, distributie, operationele en administratieve processen;
  • Aantoonbare ervaring met- en kennis van- geautomatiseerde (distributie-)systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Ten minste twee jaar ervaring als (internationaal) planner.

Wat wij bieden

We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Jack Pouls (Directeur Logistic Services (jack.pouls@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met hem op via 06-57557750. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

 

Share

Geef een reactie