Magazijnmedewerker

Posted by jotten
Category:

Magazijnmedewerker
Locatie: Steenwijk

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Wij zoeken voor Jan Krediet in Steenwijk

Magazijnmedewerkers (32 tot 40 uur pw)

Functie:
De werkvloer bij Jan Krediet bestaat uit 20.000m2 opslag. Dit is onderverdeeld in Warehousing (opslag) en Crossdock. Hier zijn allerhande goederen te vinden die uiteindelijk terecht zullen komen in kantoor, keuken, slaap- of woonkamer. Er worden voornamelijk meubelen vervoert die niet op pallets geplaatst kunnen worden. Dat betekent dat voor het werken in het magazijn er op fysiek vlak wel het een en ander van je wordt verwacht. Vanwege groei van onze organisatie zijn we op zoek naar versterking in ons magazijn.

Wat je gaat doen

 • Op het moment dat de vrachtauto aansluit op het losdock platform in magazijn, zorg jij samen met een collega dat de lading uit de vrachtauto wordt gehaald;
 • Je pakt de goederen ( meestal meubelen) uit de beschermdeken om beschadiging te voorkomen en meldt de goederen aan in het systeem, zodat ze goed geregistreerd staan en goed terug te vinden zijn;
 • Je controleert de goederen op aantal en op beschadigingen;
 • Je zorgt ervoor dat alles wordt opgeruimd na het losproces, zodat de werkvloer netjes blijft.

Wat wij zoeken:

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als magazijnmedewerker;
 • Je bent fysiek sterk en werkt nauwkeurig;
 • Vanwege ons piekmoment in het weekend is het belangrijk dat je wekelijks op zaterdag wilt werken;
 • Enige affiniteit met (meubel)logistiek is een pré.

Wat wij bieden:
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie.

 • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer en is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • goed secundair voorwaardenpakket;
 • veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit;
 • 5 Atv-dagen op jaarbasis bij fulltime dienstverband.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Fiona Huisman (HR), fiona.huisman@jankrediet.nl of neem telefonisch contact op met Niek Nijdam (Manager Operations) te bereiken via: 0521-539539.
Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share