Magazijnmedewerkers

Posted by Liz Kropff

Vacature: magazijnmedewerker

Locatie: Steenwijk

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze  kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor  en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde  namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Wij zoeken voor Jan Krediet in Steenwijk  Magazijnmedewerkers (32 tot 40 uur pw)

Functie

De werkvloer bij Jan Krediet bestaat uit 20.000 m2 opslag. Dit is onderverdeeld in Warehousing (opslag) en Crossdock. Hier zijn allerhande goederen te vinden die uiteindelijk terecht zullen komen in kantoor, keuken, slaap- of woonkamer. Er worden voornamelijk meubelen vervoert die niet op pallets geplaatst kunnen worden. Dat betekent dat voor het werken in het magazijn er op fysiek vlak wel het een en ander van je wordt verwacht. Vanwege groei van onze organisatie zijn we op zoek naar versterking in ons magazijn.

Wat ga je doen

 • Je houdt je bezig met het laden en lossen van vrachtauto’s.
 • Je zorgt er voor dat goederen op de juiste manier gesorteerd worden.
 • Met je collega’s zorg je er voor dat de vloer netjes blijft.

Wat wij zoeken

 • Minimaal 1 jaar ervaring als magazijnmedewerker.
 • Iemand die nauwkeurig kan werken en fysiek sterk is.
 • Enige affiniteit met (meubel)logistiek is een pré.
 • Iemand die bereid is om wekelijks zaterdag te werken, vanwege ons piekmoment in het weekend.

Wat wij bieden

 • We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie.
 • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer en is afhankelijk van opleiding en werkervaring .
 • goed  secundair voorwaardenpakket.
 • veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.
 • 3.5 Atv-dagen op jaarbasis bij fulltime dienstverband.

Meer informatie

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Bas Bosma (Warehouse manager), bas.bosma@jankrediet.nl of neem telefonisch contact op met hem op via 06-37298089.Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

 

 

Share

Geef een reactie