Functie: On-site project manager Europa

Locatie: Europa

Wie zijn wij
Jan Krediet is een Nederlands familiebedrijf dat in 1924 is opgericht en in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een full-service dienstverlener in de meubellogistiek, zowel nationaal als internationaal. Onze kernactiviteiten zijn distributie, warehousing en routevervoer.

Sinds 2 jaar is Jan Krediet Projecten opgericht in Venlo waar wij complete projecten verzorgen op het gebied van inrichting van kantoren. Wij organiseren de logistiek van meubelen, het inhuizen en inrichten van kantoren inclusief montage.

Onze topprioriteiten zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klanten. Dit komt tot uiting in onze dienstverlening door vakmanschap, ervaring en toewijding van onze mensen. Wij hebben een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Duidelijkheid (zowel intern als extern) zijn van het grootste belang. Wij zijn een organisatie die volop in beweging is en ruimte biedt aan huidige en toekomstige medewerkers om te groeien en zich te ontwikkelen. Niet voor niets hebben wij de prestigieuze TLN-ondernemersprijs 2017 voor het beste transportbedrijf van Nederland gewonnen!

Wij zoeken voor Jan Krediet Projecten in Venlo enthousiaste en ondernemende collega’s om ons Projectteam te ondersteunen en de ambitieuze groei te kunnen realiseren.

On-site Project Manager Europa (ZZP-basis)

Wil je graag wat van de wereld zien en andere culturen leren kennen ? In deze rol begeleid je onze projecten van A tot Z op locaties in grote steden in Europa.

Functie
Vanuit Venlo organiseren wij de logistiek van meubelen naar projecten in de grote steden in geheel Europa. De meubels worden in Venlo in het warehouse opgeslagen en vervolgens getransporteerd naar de projecten. Op locatie verzorgen wij het gehele traject vanaf tekening tot de complete inrichting.

Wat ga je doen
Op locatie ben je eindverantwoordelijk om het gehele project binnen de gestelde deadline op te leveren. Aan de hand van de tekening stuur je een team op locatie aan zodat de juiste meubels op de juiste plek komen en gemonteerd worden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant en voor de collega’s van Jan Krediet in Venlo. Alle voorkomende knelpunten signaleer je tijdig en kun je op een professionele manier oplossen zodat de deadline wordt behaald.

Wat zoeken wij
Voor diverse projecten zoeken wij ervaren projectmanagers die op zzp-basis namens Jan Krediet de projecten kunnen begeleiden op locaties in Europa.
Alle reis- en verblijfkosten worden geregeld en vergoed vanuit Jan Krediet zodat jij je volledig kunt richten op de operationele leiding van het project. Je hebt ervaring in het (projectmatig) aansturen van teams en kunt goed werken onder deadlines. Daarnaast heb je goede relationele vaardigheden omdat je de contactpersoon bent voor de klant op locatie. Naast Engels spreek je minstens vloeiend Frans, Spaans of Italiaans.

– Groot probleemoplossend vermogen
– Aantoonbaar leidinggevende ervaring
– Ervaring met projecten
– Hands-on mentaliteit
– stressbestendig
– helicopterview
– Flexibel
– Naast Nederlands of Engels beheers je minimaal de Spaanse, Franse of Italiaanse taal vloeiend en je bent bereid om regelmatig te reizen

Wat bieden wij
Vind je het leuk om regelmatig te reizen en kun je goed onder druk werken? Ben je ervaren in het aansturen van teams? Dan kunnen wij je een langdurige relatie bieden waarin je regelmatig in Europa voor Jan Krediet projecten zult begeleiden.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV naar onze HR-adviseuse Fiona Huisman (fiona.huisman@jankrediet.nl) of neem contact met haar op voor meer informatie via 0521-539 539.

Share