Project Assistant | Locatie Venlo

Posted by Chantal Damen

Functie: Project Assistant
Locatie: Venlo

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Venlo een enthousiaste Project Assistant die ons project team komt ondersteunen.

Project Assistant (40 uur / week)
Ben jij secuur en pro- actief ? Ben jij een duizendpoot die snel kan schakelen tussen werkzaamheden ?

Functie
Sinds 2017 is Jan Krediet Projecten actief in Venlo waar wij complete project logistiek verzorgen op het gebied van inrichting van kantoren.
Vanuit Venlo organiseren wij de logistiek van meubelen naar projecten in de grote steden in geheel Europa. De meubels worden in Venlo in het warehouse opgeslagen en vervolgens getransporteerd naar de desbetreffende locatie. Op locatie verzorgen wij het gehele traject vanaf tekening tot de complete inhuizing en inrichting van het project inclusief montage van meubels.
Onze organisatie groeit en hierdoor zoeken we ondersteuning voor ons project team in Venlo. Dit is een internationale omgeving en uitstekende kennis van de Engelse taal is dan ook een must.

Wat je gaat doen
• Je inventariseert de gemaakte kosten per project
• Je factureert per project aan de klant
• Je bent de contactpersoon voor onze klant voor wat betreft debiteurenbeheer en weet op een correcte wijze het gewenste resultaat te behalen
• Je onderhoudt contacten met diverse afdelingen van de klant, leveranciers en transporteurs
• Je bewaakt de kwaliteit
• Je verwerkt orders en volgt zendingen op
• Verder ondersteun je waar nodig met alle voorkomende taken

Wat wij zoeken
We zoeken een enthousiaste collega die zich deze nieuwe rol gaat eigen maken. Je bent een allrounder die taken ziet liggen en naar zich toetrekt. Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Ook vind je het leuk om zaken uit te zoeken en neem je initiatief waar nodig. Daarnaast ben je een goede relatiebeheerder en communicatief sterk, je weet op diplomatieke manier je zin te krijgen.
Je werkt zeer secuur en hebt een goed cijfermatig inzicht.

• Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau
• Je hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel)
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
• Je bent een teamplayer, klantgericht en pro-actief

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV in het Engels naar onze recruiter Karen Coolegem (karen.coolegem@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 06-53171523. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share

Geef een reactie