Rangeerder / Koppelaar

Posted by Chantal Damen

Functie: Rangeerder / Koppelaar
Locatie: Steenwijk

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Steenwijk een rangeerder/koppelaar.

Rangeerder/koppelaar (8-16 uur per week, weekend)

Functie
Als rangeerder/koppelaar bij Jan Krediet ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van containers en aanhangers voor de juiste docks zodat jouw collega’s in het warehouse de meubelen kunnen laden. Vervolgens zorg jij ervoor dat de containers en aanhangers met het juiste voertuig worden gecombineerd en op de aangewezen plek geparkeerd worden. Valet parking voor gevorderden! Dit alles vindt plaats op ons bedrijfsterrein in Steenwijk.

Wat wij zoeken
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur (bij voorkeur met diverse combinaties), die beschikt over rijbewijs C(-E), zorgvuldig met ons materieel omgaat en overzicht weet te behouden. De rangeerwerkzaamheden vinden plaats op vrijdag en/of zaterdag. Het betreft een parttime functie voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week. Een fulltime functie door een combinatie van rangeren en internationaal chauffeur behoort ook tot de mogelijkheden!

Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek fit bent en dat je de administratieve taken die ook bij deze functie horen nauwkeurig en netjes uitvoert.

Ben je met pensioen? Maar wil je parttime toch betrokken blijven in de wereld van transport en vrachtwagens? Schroom niet om contact op te nemen!

Wat wij bieden
– Onderdeel uitmaken van een enthousiast en professioneel team;
– Rijden in comfortabele vrachtwagens;
– Salaris conform de TLN CAO dat je maandelijks op een vaste dag ontvangt;
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling.

Meer informatie en solliciteren
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze Manager Operations Niek Nijdam (niek.nijdam@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met hem op via 0521-539 539. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share

Geef een reactie