Functie: Rangeerder

Locatie: Steenwijk

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistieke wereld van meubelen. Bijna iedereen heeft onze wagens wel eens zien rijden. Jan Krediet is opgericht in 1924 en destijds gestart als traditioneel transportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij wereldwijd regisseur van internationale meubellogistiek en bekroond met de prestigieuze TLN award. Wij staan bekend om de extra stap die wij altijd zetten voor onze klanten, the extra mile noemen wij dat. Wij beschikken over moderne warehouses en verkoopkantoren in Steenwijk en Venlo. Het team van Jan Krediet bestaat uit professionele, betrokken en vakbekwame mensen met een passie voor logistiek en meubelen. Wegens groei willen wij ons team versterken.

Word jij onze nieuwe collega?

Als rangeerder bij Jan Krediet ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van containers en aanhangers voor de juiste docks zodat jouw collega’s in het warehouse de meubelen kunnen laden. Vervolgens zorg jij ervoor dat de containers en aanhangers met het juiste voertuig worden gecombineerd en op de aangewezen plek geparkeerd worden. Valet parking voor gevorderden! Dit alles vindt plaats op ons bedrijfsterrein in Steenwijk.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur (bij voorkeur met diverse combinaties), die beschikt over rijbewijs C(-E), zorgvuldig met ons materieel omgaat en overzicht weet te behouden. De rangeerwerkzaamheden vinden plaats op vrijdag en/of zaterdag. Het betreft een parttime functie voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week. Een fulltime functie door een combinatie van rangeren en internationaal chauffeur behoort ook tot de mogelijkheden!

WERKEN BIJ JAN KREDIET BETEKENT

• Onderdeel uitmaken van een enthousiast en professioneel team;
• Rijden in comfortabele vrachtwagens;
• Salaris conform de TLN CAO dat je maandelijks op een vaste dag ontvangt;
• Goede overwerkregeling en overnachtingstoeslag (voor chauffeurs);
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ga jij graag aan de slag bij Jan Krediet, dan horen wij je graag! Neem contact op met Niek Nijdam via telefoonnummer 0521 – 539 539 of solliciteer via info@jankrediet.nl.

Share