Jan Krediet bereikt finaleplaats TLN Ondernemersprijs 2017

Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft bekend gemaakt dat internationale meubel- en keukentransporteur Jan Krediet uit Steenwijk is genomineerd als een van de drie finalisten voor de TLN-Ondernemersprijs 2017 in de categorie Grote ondernemingen.

Het enthousiaste teamwork van de laatste jaren heeft met deze finaleplaats een prachtige erkenning gekregen van aantoonbaar onderscheidend logistiek ondernemerschap.

De nominatie maakt duidelijk dat Jan Krediet het afgelopen jaar er uitstekend in is geslaagd om bij het internationale transport van meubels en keukens het centrale thema van dit jaar, “Activeren, Binden en Creëren”, op innovatieve wijze tot uitvoering te brengen.

Op zaterdag 26 november vindt het jaarlijkse TLN-Jaarcongres plaats. In het bijzijn van voorzitter Arthur van Dijk, minister Melanie Schultz van Haegen, leden, externe relaties en zusterorganisaties wordt dan voor de 12e keer de uiteindelijke winnaar van de TLN-Ondernemersprijs uitgeroepen. Wij zijn uitermate trots op deze finaleplaats en gaan nu uiteraard voor de hoofdprijs!

Share