Bijrijder

Posted by jotten
Category:

Bijrijder
Locatie: Steenwijk

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vanwege groei zoeken wij voor Jan Krediet in Steenwijk, Bijrijders.

Bijrijder (40 uur per week)

Wat je gaat doen

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Steenwijk;
  • Je bent klantvriendelijk en houdt van vrijheid;
  • Je bent fysiek sterk en weet van aanpakken;
  • Je bent bereid om enkele nachten van huis te zijn en te overnachten in de vrachtauto, vanwege onze klantenbestand door heel Nederland en soms België.

Wat wij bieden

  • Onderdeel uitmaken van een enthousiast en professioneel team;
  • Rijden in comfortabele vrachtwagens;
  • Salaris conform de TLN CAO dat je maandelijks op een vaste dag ontvangt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Fiona Huisman (HR) (fiona.huisman@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact op met Niek Nijdam ( Manager Operations) via 0521-539539. Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share