Customer Service medewerker (M/V)

Posted by jotten
Category:

Functie: Customer Service Medewerker
Locatie: Venlo

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.
De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Voor onze vestiging in Venlo zoeken wij een fulltime

Customer Service medewerker (M/V)

Startende HBO-er met organisatietalent en doorgroeipotentieel

Onze organisatie groeit waardoor we ondersteuning zoeken voor onze afdeling customer service.
Een mooie uitdaging voor een young potential die het vak wil leren!

Wat ga je doen:
Je bent verantwoordelijk voor de totale klantbeleving en dat houdt in dat je een zeer divers takenpakket hebt. Je behartigt de belangen van onze nationale en internationale klanten door ze op elk moment goed te informeren over de status van de orders. Je verzorgt de in- en verkoop van vrachten. Je hebt hierover veelvuldig contact met onze transporteurs. Daarnaast verwerk je alle orders, handel je klachten af en zorg je voor een juiste follow up naar onze klanten.

Wat heb je in huis:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijv. Facility Management of International Business en Languages);
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Engelse- en Duitse taal, beheersing van de Franse taal is een pré
  • Je hebt een klantgerichte en commerciële instelling , bent proactief en enthousiast.

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Jack Pouls (jack.pouls@jankrediet.nl). Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share