Dienstverlening Zomerperiode 2018

Posted by Chantal Damen
Category:

Graag willen wij u een algemeen beeld schetsen omtrent onze dienstverlening rondom de zomerperiode 2018.

MIDDEN-EUROPA

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië

In week 30 tot en met 35 zullen afhalingen en afleveringen als gevolg van de vakantieperiode minder frequent plaats kunnen vinden. Daar veel magazijnen beperkte openingstijden kennen of geheel gesloten zijn, kan de transittijd langer zijn dan u gewend bent.

NOORD- EN ZUID-EUROPA

Vanaf midden juli tot en met de gehele maand augustus zullen afhalingen en leveringen in Noord- en Zuid-Europa zeer beperkt kunnen plaatsvinden.

Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland

Van week 28 tot en met week 30, oftewel de collectieve vakantieperiode in Scandinavië, dient u rekening te houden met beperkte afhaling en levering in combinatie met langere transittijden.

Frankrijk, Italië en Spanje

Om een particuliere levering voor de zomervakantie te kunnen garanderen in Frankrijk, Italië en Spanje, zullen wij de goederen uiterlijk week 28 moeten ontvangen. Voor niet-particuliere leveringen geldt dat wij de goederen uiterlijk week 29 zullen moeten ontvangen. Week 32 tot en met 34 zijn Frankrijk, Italië en Spanje gesloten.

GRAAG HOREN WIJ DE ZOMERPLANNING VAN U EN UW KLANTEN

Wij vernemen graag van u of en wanneer uw klanten gesloten zijn en geen zendingen van ons kunnen ontvangen. Wij gaan ervan uit dat zendingen die wij bij u ophalen over het algemeen als normaal geleverd kunnen worden.

Wij verzoeken u vriendelijk om de vakantiesluitingen van uw klanten en de afleveradressen op de vrachtdocumenten te vermelden, dan wel duidelijk aan uw relatiebeheerder bij Jan Krediet door te geven. Daarnaast willen wij u vragen om bij de planning van uw afhalingen en leveringen vanuit en naar bovenstaande landen rekening te houden met de bovengenoemde zomerperiode.

Vanzelfsprekend kunnen wij ten allen tijde samen met u en uw ontvanger een oplossing realiseren om zendingen desondanks de zomerperiode te kunnen leveren. Over eventuele extra kosten zal vooraf contact met u worden opgenomen.

UW RELATIEBEHEERDER INFORMEERT U GRAAG

Mochten er vragen zijn, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw relatiebeheerder bij Jan Krediet, zij staan u graag persoonlijk te woord.

Wij wensen u alvast een hele goede zomer toe!

 

Share

Geef een reactie