Internationaal Planner

Posted by Fiona Huisman

Internationaal Planner

Locatie: Steenwijk

Wie wij zijn
Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.
Vanwege groei en verdere professionalisering zoeken wij voor Jan Krediet in Steenwijk een Internationaal Distributieplanner (M/V )

Team
De afdeling planning bestaat uit 5 Planners. Op onze afdeling worden zowel binnenlandse als buitenlandse ritten gepland. Daarnaast is 1 planner verantwoordelijk voor de planning van keukens. Voor de planning van de buitenlandse ritten zoeken wij versterking! Het betreft een fulltime functie waarbij ook volgens rooster om toerbeurt op zaterdag wordt gewerkt.

Wat je gaat doen
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten uitvoeren van internationale vervoersopdrachten van vaste of nieuwe klanten. Je organiseert samen met je collega’s op de meest efficiënte manier de transporten van meubels door heel Europa. Je bewaakt hierbij de prestatienormen en de kosten. Daarnaast communiceer je met klanten. Je registreert en analyseert verstoringen en handelt klachten af.

Wat wij zoeken

  • Aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde vakgerichte HBO opleiding. Kennis van transport, distributie, operationele en administratieve processen.
  • Ervaring met en kennis van geautomatiseerde (distributie)-systemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als (internationaal) planner.

Competenties
Goede contactuele eigenschappen, plannen en organiseren, focus op resultaat en kwaliteit.

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Je komt te werken in een informele organisatie met een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO – beroepsgoederenvervoer). Het salaris is mede afhankelijk van opleiding en ervaring

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar onze HR Adviseur Fiona Huisman (fiona.huisman@jankrediet.nl) of neem telefonisch contact met haar op via 0521- 539539.
Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

 

 

 

 

 

Share