Junior Transportplanner

Posted by jotten
Category:

Functie: (Internationaal) Transportplanner
Locatie: Venlo

Wie wij zijn

Jan Krediet; een naam die is uitgegroeid tot een begrip in de logistiek. In het jaar 1924 is Jan Krediet gestart als traditioneel meubel- en keukentransportbedrijf. Anno nu, bijna één eeuw later, zijn wij dé partner in Europa voor internationale (project)logistiek met meubelen en keukens nog steeds als specialisatie. Als full service dienstverlener bestaan onze kernactiviteiten uit warehousing, transport , projectmanagement en installatie. Ons hoofdkantoor met aangrenzend warehouse bevindt zich in Steenwijk. Daarnaast beschikken we over een kantoor en meerdere warehouses in Venlo.

De klanten van Jan Krediet zijn gerenommeerde namen, in de internationale meubel-, keuken en projectbranche, voor wie wij altijd die ene stap extra zetten. Onze extra mile noemen wij dat; dé garantie voor de puntjes op i. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze mensen; vakbekwame professionals met een passie voor het vak die niets aan het toeval overlaten. Hierdoor is onze organisatie na bijna 100 jaar nog steeds volop in beweging en groeien we nog iedere dag. Deze ontwikkeling biedt mooie kansen aan onze huidige en toekomstige medewerkers.

Voor onze vestiging in Venlo zoeken wij per direct een

Junior Transportplanner

Functie:
In deze functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor het voorbereiden en afwikkelen van transportopdrachten in binnen- en buitenland. Je houdt je bezig met:

  • Het geven van instructies aan chauffeurs;
  • Het plannen van ladingen;
  • Het administratief verwerken van ritgegevens;
  • Het bijhouden van opbrengst- en kostencalculaties.

Wat heb je in huis:

  • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denk niveau;
  • Enige werkervaring als transportplanner;
  • Goede beheersing van de Nederlandse-, Duitse- en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Affiniteit met transport.

Wat wij bieden
We bieden een veelzijdige functie en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in een groeiende organisatie. Met daarbij een uitstekend salaris, secundair voorwaardenpakket en veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.

Meer informatie
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Jack Pouls (Directeur Logistic Services (jack.pouls@jankrediet.nl). Meer informatie over Jan Krediet kun je vinden op www.jankrediet.com.

Share